Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑ ΜΑΣ 0-0 ΜΕ ΡΟΔΟ


Σε ένα παιχνίδι όπου Αίαντας Σαλαμίνας και Ρόδος τα έδωσαν όλα για τη νίκη, τελικά πήραν από ένα βαθμό χωρίς να καταφέρουν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Καλύτεροι στα σημεία οι γηπεδούχοι, αφού ο Ντεστιόρ θα μπορούσε στο 66ο και το 69ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά αλλά στην πρώτη φάση ο Κακλαμάνος έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει την τελική γραμμή και στη δεύτερη βρήκε το δοκάρι του Ριγανά. Από πλευράς φιλοξενούμενων, ο Κακλαμάνος απείλησε με ένα δυνατό σουτ στο 79’ την εστία του Πονηρού, αλλά ο Τερλελής έδιωξε την τελευταία στιγμή τη μπάλα και «έσωσε» την ομάδα του.Την Κυριακη Ο Αιας Μας Παιζει εκτος Με Τον Ηρακλη Ψαχνων...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Αίαντας Σαλαμίνας (Ηλίας Φυντάνης): Πονηρός, Σιέρρας, Ανδριανόπουλος (82’ Θέος), Τερλελής, Μακρόπουλος, Μουσταφίδης, Κοκλιώτης, Δελαπόρτας (88’ Χρίστο), Καραχάλιος (73’ Λίτσης), Ραπτόπουλος, Ντέστιορ.

Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Ριγανάς, Κεφαλούκος, Καραγιαννίδης, Καντιμοίρης Σ., Λιόλιος, Γήττας (81’ Καντιμοίρης Γ.), Μπιμπίρης, Τοπάλης, Μαραγκουδάκης, Μανίκας (56’ Κακλαμάνος), Σκαρλάτος (65’ Δανάς).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογεράκος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας), Σκούρτης (Κορίνθου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανδριανόπουλος, Κοκλιώτης, Ντέστιορ - Κεφαλούκος, Λιόλιος, Τοπάλης, Μαραγκουδάκης, Σκαρλάτος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Δεν υπάρχουν σχόλια: