Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Eπεισοδιακό ματς με αποτελεσμα 2-2 για τον Αιαντα μας


Σε ένα επεισοδιακό ματς, καθώς είχε δεκάλεπτη διακοπή λόγω επίθεσης των παικτών του Αστέρα Ρεθύμνου στον διαιτητή Μάνταλο, εξελίχθηκε το παιχνίδι του Αίαντα Σαλαμίνας με τον Αστέρα Ρεθύμνου, το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2. Οι διενέξεις ξεκίνησαν με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος των «κυανόλευκων» στο 81’. Η ομάδα της Σαλαμίνας κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής με τον Παχ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Φραντζεσκάκη που ήταν στο τείχος και ο διαιτητής Μάνταλος σφύριξε εκ νέου φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι σταμάτησαν, όμως οι γηπεδούχοι συνέχισαν τη φάση, με τον Καραχάλιο να πετυχαίνει το 2-1 και τον διαιτητή να δείχνει σέντρα!!! Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Ρεθύμνου περικύκλωσαν τον διαιτητή διαμαρτυρόμενοι για τον κατακύρωση του γκολ. Από τις αψιμαχίες την… πλήρωσε ο Φραντζεσκάκης, ο οποίος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, διότι όπως έγραψε ο Μάνταλος στο φύλλο αγώνα, τον εξύβρισε.*** Οι φιλοξενούμενοι έχουν φρικτά παράπονα και για τον καταλογισμό του πρώτου πέναλτι στο 44’, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν υπήρξε παράβαση.Και στο 105 μετα απο κεφαλιά του Μπιχομπέλε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Μπαξεβάνης στην επαναφορά της μπάλας διαμόρφωσε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Δράμπαλης, Τερλελής, Παπαπαναγιώτου (75' Στανιζέφσκι), Κοκλιώτης, Παχ, Αλημπάς, Δελαπόρτας (96' Αντωνίου), Καραχάλιος, Ντε Παρ (46' Τσιριγώτης), Ραπτόπουλος, Τσικτσιρής.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Κιοσσές, Κασσέλας (74' Ρηγάκης), Ψυχουντάκης, Κατσαμάς, Καρράς, Μπιχομπέλε, Πατελής (96' Μπαξεβάνης), Κοκκινάκης, Λόπεζ, Φραντζεσκάκης, Κ. Μανταδάκης (57' Πότσι).