Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Νικη Με Τα Ολα της ηταν αυτη του ΑΙΑΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ



Ο Αίας Σαλαμίνας κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη
στην έδρα του, κόντρα στον Αγιο Δημήτριο με 2-0,
σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι.
Οι αντεγκλήσεις που προηγήθηκαν παραμονές του αγώνα μεταξύ των δύο ΠΑΕ προμήνυαν ότι το παιχνίδι θα έχει πολύ ένταση, πολλά νεύρα και αρκετά ευτράπελα.
Το φυτίλι άναψε πριν καλά καλά ξεκινήσει το παιχνίδι...
Οι ''πολυάριθμοι'' φίλαθλοι του Αίαντα είχαν δημιουργήσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, με τα άσπρα μπαλόνια να κοσμούν τα κάγκελα από την πλευρά της εξέδρας.
Μέχρι αυτό το σημείο ήταν όλα καλά καθώς δεν υπήρχε
κάτι το ανησυχητικό ως προς την διεξαγωγή του αγώνα. Μέχρι να έρθει η στιγμή όταν οι παίκτες του Αγίου Δημητρίου θα πρέπει να περάσουν μπροστά από ην εξέδρα.
Αυτό το γεγονός ήταν αρκετό έτσι ώστε να ανάψουν κάποια καπνογόνα. Ενα απ' αυτά έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, στο ύψος του κέντρου του γηπέδου και λόγω της συνθετικής υφής του γηπέδου η φωτιά δεν άργησε να αρπάξει. Η φλόγες δεν εξαπλώθηκαν, καθώς η κατάσβεσή της ήταν άμεση και έτσι το παιχνίδι ξεκίνησε με έξι λεπτά καθυστέρηση.
Κατά τη λήξη του ματς, ο αγωνιστικός χώρος θύμισε ρινγκ, με ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια. Ενας φίλαθλος των γηπεδούχων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει μέρος στα γεγονότα.
Τελικά πολύ γρήγορα τα επεισόδια περιορίστηκαν με τους πανηγυρισμούς να παίρνουν σειρά για τη σπουδαία νίκη της ομάδας της Σαλαμίνας.
*** Θα πρέπει να σημειωθεί πως η έντονη αστυνομική δύναμη έκανε αισθητή την παρουσία της, συλλήψεις δεν υπήρχαν, ενώ λαβωμένοι έφυγαν οι Μακρής και Σκαφτούρος, των φιλοξενούμενων, οι οποίοι σε φάση πάνω στον αγώνα χτύπησαν τα κεφάλια τους