Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Ολα Για Ολα Με Αγιο Δημητριο Αυτην Την Κυριακη Στο Περαμα...Ολοι Εκει!!!


Ομάδες που παίζουν τους κόπους μίας χρονιάς, την παραμονή τους στην κατηγορία, είναι ο ΑίαςΣαλαμίνας (39 β.) και ο Αγιος Δημήτριος (39 β.) Οι δύο σύλλογοι, οι οποίοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους την προτελευταία αγωνιστική, θέλουν πόντους για να σώσουν την παρτίδα. Ο Αίας για να πανηγυρίσει την παραμονή του χρειάζεται το τρίποντο κόντρα στην «μπάρτσα» και σε περίπτωση ήττας του στη Ρόδο να μην νικήσει ο Αγιος Δημήτριος την Ηλιούπολη την τελευταία αγωνιστική.

Υπάρχει ένα ακόμη σενάριο, η περίπτωση οι νησιώτες να επικρατήσουν της Μπάρτσα, να χάσουν στη Ρόδο και οι «κυανέρυθροι» να νικήσουν την Ηλιούπολη. Αν συμβεί αυτό το σενάριο, το οποίο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, θα αναγκάσει Αγιο Δημήτριο και Αίαντα Σαλαμίνας να οδηγηθούν στη διαδικασία του μπαράζ, αφού θα ισοβαθμούν!

Πιο απλά τα πράγματα είναι αν το μεταξύ τους παιχνίδι λήξει ισόπαλο. Τότε οι δύο ομάδες πάνε και πάλι μπαράζ, εφόσον ηττηθούν την τελευταία αγωνιστική ο Αίας από Ρόδο και ο Αγιος Δημήτριος από Ηλιούπολη. Σε περίπτωση νίκης του Αγίου Δημητρίου κόντρα στον Αίαντα και γκέλα του τελευταίου στη Ρόδο, η «μπάρτσα» παραμένει.

ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ....ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!