Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

«Εκστρατεία» Σαλαμίνιων στο Χαϊδάρι


Έντονο θα είναι το κυανόλευκο χρώμα στις εξέδρες του γηπέδου του Δάσους Χαϊδαρίου, καθώς περίπου 300 φίλαθλοι του Αίαντα θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας στον κυριακάτικο αγώνα με το Αιγάλεω. Οι Σαλαμίνιοι οπαδοί, άλλωστε, έχουν αφήσει τα διαπιστευτήρια τους από την περσινή σεζόν αφού ακολουθούν το σύλλογο και σε όλες τις αναμετρήσεις που δίνει μακριά από το νησί.



Όλοι στις τάξεις του σωματείου πιστεύουν ότι το ματς στο Χαϊδάρι είναι κομβικό καθώς μετά την «λευκή» ισοπαλία με την Παναχαϊκή, υπάρχει έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συγκεντρώσουν εννέα βαθμούς στα επόμενα τρία παιχνίδια, αφού μετά την αναμέτρηση με το «Σίτι» ακολουθούν δύο εντός έδρας ματς με Κορωπί και Ατσαλένιο.



Ο προπονητής του Αίαντα, Ηλίας Φυντάνης σκοπεύει γι αυτό το λόγο να παρατάξει άκρως επιθετικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Βουτσινάς, στην άμυνα οι Ντάγκας (σ.σ. πρώτη εμφάνιση τη φετινή χρονιά), Τερλελής, Κοκολάκης και Παπαπαναγιώτου. Στη μεσαία γραμμή δοκίμασε τους Κοκλιώτη, Μανωλακάκη, Αλημπάση και Παχ ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Κουσίδης και Ντιέγκο Φερνάντες.

Με Νταγκα ο Αιασ στο Αιγαλεω


Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αίαντα Σαλαμίνας αναμένεται να κάνει κόντρα στο Αιγάλεω ο Βαγγέλης Ντάγκας. Οι ιθύνοντες του συλλόγου κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν το δελτίο του γι αυτό και ο Ηλίας Φυντάνης τον δοκίμασε στο δίτερμα της Παρασκευής με τους βασικούς.



Το παρών στην αναμέτρηση αναμένεται να δώσει και ο Παναγιώτης Καραχάλιος, ο οποίος θα αγωνιστεί φορώντας ειδική μάσκα μετά το κάταγμα που υπέστη στη μύτη. Ετοιμοπόλεμοι είναι ακόμα οι Μανωλακάκης, Αλήμπασης, όχι όμως και ο τραυματίας Ρινκόν, ο οποίος έχει υποστεί θλάση από την αρχή της εβδομάδας και δεν προπονείται.



Ανέτοιμος ακόμα είναι ο νεοαποκτηθείς Πέπε Φερνάντεζ (σ.σ. εκκρεμεί επίσης η έλευση της μπλε κάρτας του) ενώ δεδομένη είναι η απουσία του Τάσου Βαβαρούτσου, ο οποίος υπέστη εξάθρωση ωμοπλάτης και έχει τοποθετήσει νάρθηκα. Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, ο προπονητής των «κυανολεύκων» φαίνεται ότι θα ξεκινήσει για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια τον Στέλιο Σκυριώτη, μια και καταλαμβάνει θέση μικρού στην ομάδα.