Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Ανακοινωση τησ ΠΑΕ για άδικη διαιτησία μεχρι τωρα τισ τρείς πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος.


Για άδικη διαιτησία κάνουν λόγο οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΙΑΣ αναφερόμενοι στις τρείς πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξέδωσαν ανακοίνωση κατά την οποία διαμαρτύρονται έντονα στη ΚΕΔ για τη στάση της διαιτησίας προς την ομάδα του Αίαντα και κάνουν λόγο για ένα πρωτάθλημα που θα πρέπει να διεξάγεται «με ίσους όρους μέσα στο γήπεδο»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΙΑΣ:

"Η ΠΑΕ ΑΙΑΣ έδειξε την περσινή χρονιά την αμέριστη εμπιστοσύνη της στην ελληνική διαιτησία. Όλοι αναγνωρίζουν πως σε όλους τους εντός έδρας αγώνες όπου το γήπεδο ήταν γεμάτο, δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα με τους «άρχοντες» του γηπέδου, κάτι που αναγνώρισαν και όλες οι ομάδες που αγωνίστηκαν στην Σαλαμίνα.

Φέτος, δυστυχώς, για λόγους που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, βλέπουμε μια αλλαγή στους πρώτους τρεις αγώνες σε ότι αφορά τη διαιτησία που έχει ο Αίας Σαλαμίνας. Η ΠΑΕ ΑΙΑΣ διαμαρτύρεται έντονα στη ΚΕΔ αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος καθώς πιστεύουμε πως έχουμε αδικηθεί, εξοργίζοντας τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία, τους παίκτες και φυσικά τον κόσμο.

Καταγγέλλουμε λοιπόν τους κ.κ. Α. ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, Π. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, Κ. ΧΑΛΙΑΣΟ του Σ.Δ.Π. ΑΘΗΝΩΝ Διαιτητές στον αγώνα ΑΙΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ καθώς και τους κ.κ. Ν.ΡΑΤΣΙΑΤΟ, Α.ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ, Β.ΤΖΑΦΟΛΙΑ του Σ.Δ.Π. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Διαιτητές στον αγώνα ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΙΑΣ.

Αν και ορισμένοι θα πουν ότι ο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ φωνάζει επειδή τα αποτελέσματα δεν ήταν ικανοποιητικά για την ΠΑΕ, καταγγέλλουμε και την διαιτησία του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΑ με αντίπαλο τον Ατσαλένιο κ.κ. Ι.ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, Α.ΓΕΩΡΓΗ, Ι.ΦΛΕΣΣΑ του Σ.Δ.Π. ΑΘΗΝΩΝ ,αφού όλοι είδαν πως η ομάδα αδικήθηκε σε τέτοιο βαθμό προκαλώντας την αντίδραση των 1.000 φιλάθλων που έδωσαν βροντερό παρών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Σαλαμίνας.

Η ΠΑΕ ΑΙΑΣ επιθυμεί το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με ίσους όρους, μέσα στο γήπεδο, με διαιτησία που θα δέχεται τα συγχαρητήρια από το φίλαθλο κόσμο και τις δύο ομάδες.
Και η ΠΑΕ ΑΙΑΣ να είστε σίγουροι πως θα βγει με ανακοίνωση όταν θα διαπιστώσει πως η αντίπαλη ομάδα θα αδικηθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα εμείς αδικούμαστε στους πρώτους τρεις αγώνες.