Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Μεγάλη ζήτηση τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος του ΑΙΑΝΤΑ..Και δηλωσεις κ.Φυντανη για το ματς.



Μεγάλη ζήτηση έχουν τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του Αίαντα Σαλαμίνας και της Παναχαϊκής. Με εντολή της διοίκησης θα τυπωθούν περισσότερα ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων του νησιού που θέλουν να βρεθούν όσοι μπορούν περισσότεροι στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας.
Οι αναφορές της διοίκησης για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Αίαντα αρχίζουν να βρίσκουν ανταπόκριση.Κανονικα στην Σαλαμινα θα γινει το παιχνιδι.
Ο προπονητής του Αίαντα Σαλαμίνας Ηλίας Φυντάνης δήλωσε τα εξής: «Είμαστε στην τελική ευθεία για το πρώτο αγώνα πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει δείξει πως βαδίζει σε σωστό δρόμο και θέλουμε όλοι να κερδίσουμε και να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Αναγνωρίζουμε πως απέναντί μας θα έχουμε μια ομάδα που έχει ενισχυθεί σημαντικά, ωστόσο πιστεύω πως αν δείξουμε την καλή εικόνα των φιλικών, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να είμαστε εμείς οι νικητές. Θέλω από τους παίκτες μου να δώσουν το 100% και πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά στη συνέχεια».

Προσφυγή Ουρτάδο Στον Αιαντα.....


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Πολ Ουρτάδο προχώρησε σε κατάθεση προσφυγής σε βάρος της διοίκησης των «κυανολεύκων»! Πρόκειται για μια απόφαση που πήρε ο μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα με αφορμή τις οφειλές που υπάρχουν από τη διοίκηση προς το πρόσωπο του.



Οπως υποστηρίζει, παραμένει απλήρωτος τους τελευταίους δύο μήνες ενώ δεν έχει λάβει ούτε και την προκαταβολή που του είχαν υποσχεθεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και οι διοικούντες τον Αίαντα αγνοούν το θέμα αφού ακόμα δεν έχει κοινοποιηθεί η προσφυγή του 21χρονου άσου στα γραφεία της ομάδας. Εκτός από τα οφειλόμενα του, ο Ουρτάδο διεκδικεί και την ελευθερία του με αυτή την κίνηση, μια και δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο σύλλογο. Γι αυτό το λόγο, μάλιστα, σκοπεύει να σταματήσει να μετέχει στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες.



Οπως γίνεται αντιληπτό, η ενδεχόμενη αποχώρηση του δημιουργεί «κλιδωνισμούς» στις τάξεις του Αίαντα αφού πρόκειται κατά γενική ομολογία για έναν από τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό η απόδοση του είχε πέσει αισθητά όπως ομολογούν οι συμπαίκτες του, δείγμα ότι δεν είχε όρεξη να παραμείνει.



Μένει, πλέον, να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης στην υπόθεση, η οποία όπως προαναφέραμε δεν έχει γνώση του ζητήματος. Θυμίζουμε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στον Ουρτάδο και στους ανθρώπους των Σαλαμινίων είχαν διαταραχθεί και στα μέσα του καλοκαιριού όταν ο παίκτης είχε μπει προσωρινά στο «ψυγείο» λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Στα υπόλοιπα θέματα, ο Σκυριώτης αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο από την προπόνηση της Δευτέρας αλλά δεν εκφράζεται ανησυχία.