Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Μεγάλη ζήτηση τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος του ΑΙΑΝΤΑ..Και δηλωσεις κ.Φυντανη για το ματς.



Μεγάλη ζήτηση έχουν τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του Αίαντα Σαλαμίνας και της Παναχαϊκής. Με εντολή της διοίκησης θα τυπωθούν περισσότερα ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων του νησιού που θέλουν να βρεθούν όσοι μπορούν περισσότεροι στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας.
Οι αναφορές της διοίκησης για το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Αίαντα αρχίζουν να βρίσκουν ανταπόκριση.Κανονικα στην Σαλαμινα θα γινει το παιχνιδι.
Ο προπονητής του Αίαντα Σαλαμίνας Ηλίας Φυντάνης δήλωσε τα εξής: «Είμαστε στην τελική ευθεία για το πρώτο αγώνα πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει δείξει πως βαδίζει σε σωστό δρόμο και θέλουμε όλοι να κερδίσουμε και να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Αναγνωρίζουμε πως απέναντί μας θα έχουμε μια ομάδα που έχει ενισχυθεί σημαντικά, ωστόσο πιστεύω πως αν δείξουμε την καλή εικόνα των φιλικών, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να είμαστε εμείς οι νικητές. Θέλω από τους παίκτες μου να δώσουν το 100% και πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: