Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Έμεινε "ζωντανός" ο Αίας 3-0 Την Αγια Παρασκευη


Το βαθμολογικό του ντεμαράζ συνέχισε ο Αίας Σαλαμίνας, ο οποίος μετά τη νίκη επί της Αγίας Παρασκευής έχει πλέον ελπίδες για παραμονή. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλή μπάλα και δίκαια επικράτησαν της “Σάντα”. *** Εισβολή από αγνώστους σημειώθηκε λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο, οι οποίοι προσπάθησαν να... κάψουν τον χλοοτάπηταΈνα απίστευτο γεγονός κατήγγειλε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αίας Σαλαμίνας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, άγνωστοι κατάφεραν να εισέλθουν με φορτηγό (!) στο δημοτικό γήπεδο Περάματος (όπου και θα διεξαχθεί ο αγώνας πρωταθλήματος με την Αγία Παρασκευή) και προσπάθησαν να κάψουν τον πλαστικό χλοοτάπητα! (15/3/2009).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αίας: "Τις πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή 15/3/2009 άγνωστοι παραβίασαν την κεντρική θύρα του Δημοτικού Γηπέδου Περάματος και εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου με φορτηγό αυτοκίνητο και προσπάθησαν να κάψουν τον πλαστικό χλοοτάπητα. Δεν τα κατάφεραν και η φωτιά περιορίσθηκε σε μικρή έκταση 5 τετραγωνικών μέτρων στον πλαστικό χλοοτάπητα στην εστία της νότιας πλευράς του γηπέδου.

Ενημερώθηκε άμεσα η Διοργανώτρια αρχή. Ξεκίνησαν άμεσα εργασίες αποκατάστασης της μικρής ζημιάς από ανθρώπους της Π.Α.Ε. ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ΠΑΕ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΠΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ θα διεξαχθεί κανονικά".Τα γκολ του αγώνα:

5' (1-0) Ο Ραπτόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο και δεν λάθεψε στο πλασέ που επιχείρησε

22' (2-0) Ο Καραχάλιος σούταρε στην αντίπαλη εστία ο Παπαδόπουλος έδιωξε προσωρινά και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

89' (3-0) Το πλασέ του Ραπτόπουλου διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο ματς του Αίαντα Σαλαμίνας και της Αγίας Παρασκευής

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Δράμπαλης, Τσιριγώτης, Ντεπάρτ, Τσικτσίρης, Παπαπαναγιώτου (72' Αντωνίου), Κοκλιώτης, Μιτρόφ, Παχ (70' Αλιμπάς), Καραχάλιος, Δελαπόρτας (85' Κουτσουράκης), Ραπτόπουλος.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Παπαδόπουλος, Μπεθάνης, Χατζηγιαννάκος (37' Λουκίνας), Κούρος, Κολοβός, Μπούμπας, Καραγιάννης, Φύτρος, Ιορδανίδης (55' Ορφανίδης), Καρούσης (37' Βατίστας), Κακλαμάνος.