Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΟ ΡΟΥΦ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΣ 1-0


Η επιθυμία έγινε πράξη, με τον Αλέξανδρο Καραχάλιο να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και να χαρίζει μια σπουδαία νίκη στον Αίαντα Σαλαμίνας με 1-0. Οι νησιώτες με τον κόσμο τους να γεμίζει τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Σαλαμίνας (όπως δυναμικό παρών έδωσαν και οι οπαδοί των φιλοξενούμενων), βρέθηκαν με αυτούς τους τρεις βαθμούς στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και σε τρεις βαθμούς απόσταση από την κορυφή.

Οι παίκτες του Σάκη Βερούτη που τα πηγαίνει περίφημα στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Ηλία Φυντάνη, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, ωστόσο η τύχη δεν ήταν μαζί τους. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟ Ρουφ δεν έδειχνε ιδιαίτερα συγκεντρωμένος, κατάφερε ωστόσο να δημιουργήσει κάποιες καλές στιγμές στην εστία του Αίαντα.


Πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, υπήρξαν μικρού μήκους επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, που δεν συνεχίστηκαΟ Αίαντας Σαλαμίνας εκμεταλλεύτηκε πλήρως την έδρα του σε ένα ακόμα παιχνίδι και έφτασε στη νίκη χάρη στο τέρμα του Καραχάλιου, «γκρεμίζοντας» έτσι τον ΠΑΟ Ρουφ από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο σκόρερ πραγματοποίησε πολύ καλή ατομική ενέργεια και αφού απέφυγε δυο αντιπάλους, πλάσαρε εύστοχα τον Βουτσινά. Οι γηπεδούχοι είχαν δυο ακόμα σημαντικές ευκαιρίες (55’, 59’), αλλά στην πρώτη ο Καραχάλιος αστόχησε από πλεονεκτική θέση και στη δεύτερη ο Ραφτόπουλος έστειλε τη μπάλα άουτ προ κενής εστίας. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, θα μπορούσαν να είχαν πάρει τουλάχιστον τον βαθμό, όταν στις καθυστερήσεις ο Πονηρός απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βιδάλη.


Αίαντας Σαλαμίνας (Σάκης Βερούτης): Πονηρός, Σιέρας, Ανδριανόπουλος (88’ Θέος), Μακρόπουλος, Τερλελής, Μουσταφίδης, Κοκλιώτης, Καραχάλιος (80’ Αντωνίου), Ραφτόπουλος (67’ Νέσκιορ), Δελαπόρτας, Λίτσης.


ΠΑΟ Ρουφ (Τάσος Τασιόπουλος): Βουτσινάς, Μπίνας, Σίμος, Βιδάλης, Κοκολάκης, Θεωδορόπουλος, Χαλιμούρδας (74’ Καπουράνης), Σουλελές (58’ Κακαβάς), Καφές, Λαμπρινάτος, Πλιθίδης.