Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΟ ΡΟΥΦ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΣ 1-0


Η επιθυμία έγινε πράξη, με τον Αλέξανδρο Καραχάλιο να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και να χαρίζει μια σπουδαία νίκη στον Αίαντα Σαλαμίνας με 1-0. Οι νησιώτες με τον κόσμο τους να γεμίζει τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Σαλαμίνας (όπως δυναμικό παρών έδωσαν και οι οπαδοί των φιλοξενούμενων), βρέθηκαν με αυτούς τους τρεις βαθμούς στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και σε τρεις βαθμούς απόσταση από την κορυφή.

Οι παίκτες του Σάκη Βερούτη που τα πηγαίνει περίφημα στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Ηλία Φυντάνη, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, ωστόσο η τύχη δεν ήταν μαζί τους. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟ Ρουφ δεν έδειχνε ιδιαίτερα συγκεντρωμένος, κατάφερε ωστόσο να δημιουργήσει κάποιες καλές στιγμές στην εστία του Αίαντα.


Πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, υπήρξαν μικρού μήκους επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, που δεν συνεχίστηκαΟ Αίαντας Σαλαμίνας εκμεταλλεύτηκε πλήρως την έδρα του σε ένα ακόμα παιχνίδι και έφτασε στη νίκη χάρη στο τέρμα του Καραχάλιου, «γκρεμίζοντας» έτσι τον ΠΑΟ Ρουφ από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο σκόρερ πραγματοποίησε πολύ καλή ατομική ενέργεια και αφού απέφυγε δυο αντιπάλους, πλάσαρε εύστοχα τον Βουτσινά. Οι γηπεδούχοι είχαν δυο ακόμα σημαντικές ευκαιρίες (55’, 59’), αλλά στην πρώτη ο Καραχάλιος αστόχησε από πλεονεκτική θέση και στη δεύτερη ο Ραφτόπουλος έστειλε τη μπάλα άουτ προ κενής εστίας. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, θα μπορούσαν να είχαν πάρει τουλάχιστον τον βαθμό, όταν στις καθυστερήσεις ο Πονηρός απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Βιδάλη.


Αίαντας Σαλαμίνας (Σάκης Βερούτης): Πονηρός, Σιέρας, Ανδριανόπουλος (88’ Θέος), Μακρόπουλος, Τερλελής, Μουσταφίδης, Κοκλιώτης, Καραχάλιος (80’ Αντωνίου), Ραφτόπουλος (67’ Νέσκιορ), Δελαπόρτας, Λίτσης.


ΠΑΟ Ρουφ (Τάσος Τασιόπουλος): Βουτσινάς, Μπίνας, Σίμος, Βιδάλης, Κοκολάκης, Θεωδορόπουλος, Χαλιμούρδας (74’ Καπουράνης), Σουλελές (58’ Κακαβάς), Καφές, Λαμπρινάτος, Πλιθίδης.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟ


Ο Αίαντας Σαλαμίνας έβαλε «φρένο» στην ανοδική πορεία της Κορίνθου και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα, ενώ κάτι παραπάνω από πετυχημένο μπορεί να θεωρηθεί το ντεμπούτο του Σάκη Βερούτα στον πάγκο των νησιωτών. Ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων ξεκίνησε από νωρίς, αφού στο 8ο λεπτό ο Ραπτόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά την απόκρουση του Δημαράκη και άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του Αίαντα στο 22’ και ο Καραχάλιος έκανε το 3-0 στο 35’ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Ο Φίλης με εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους απλά μείωσε σε 3-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

(8', 22' Ραπτόπουλος σουτ, 35’ Καραχάλιος σουτ - 45+1’ Φίλης )

Αίαντας Σαλαμίνας (Σάκης Βερούτης): Πονηρός, Σιέρας, Ανδριανόπουλος, Μακρόπουλος, Τερλελής, Μουσταφίδης, Κοκλιώτης (70’ Αντωνίου), Καραχάλιος, Ραπτόπουλος, Νέσκιορ (60’ Δελαπόρτας), Λίτσης (80’ Θέος).

ΠΑΣ Κόρινθος (Νίκος Κουρμπανάς): Δημαράκης, Φραγκάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος (39’ Σ. Παππάς), Παπαευθυμίου, Ζάρκος (74’ Χ. Παππάς), Ντομάς, Παυλίδης, Δημητριάδης (16’ λ. τρ. Καφαντάρης), Ιακωβάκης.

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΑΧΝΑ Ο ΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .....


Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση μεταξύ του Ηρακλή Ψαχνών και του Αίαντα Σαλαμίνας καθώς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Στο 48 ο Ρεπετσάς με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Φαρούκ έδωσε το προβάδισμα στους νεοφώτιστους αλλά η απάντηση του Αίαντα ήρθε άμεσα. Συγκεκριμένα ένα λεπτό αργότερα ο Καραχάλιος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μιχελή και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 86 οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν στη νίκη αλλά το σουτ του Σέγγου σταμάτησε στο δοκάρι.
Χωρίς λάθη η διαιτησία του Ζήλου (Λάρισας), που κιτρίνησε τους Ζουλιώτη, Ρεπετσά, Ντελέκο, Μαρκόπουλο, Πονηρό, Τερλελή, Μουσταφίδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μιχελής Α., Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Ρεπετσάς, Καλλιμάνης, Ντελέκος, Τσοκάνης (63 Ξευγένης), Φαρούκ (75 Ανέστης/ 83 Γούναρης), Μάτσος, Σέγκος, Τριανταφυλλάκης.
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Πονηρός, Σιέρας, Ανδριανόπουλος, Τερλελής, Μαρκόπουλος, Μουσταφίδης, Κοκλιώτης, Καραχάλιος (75 Αντωνίου), Ραπτόπουλος (59 Δελαπόρτας), Νέσκιορ (90 Θέος), Λίτσης.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑ ΜΑΣ 0-0 ΜΕ ΡΟΔΟ


Σε ένα παιχνίδι όπου Αίαντας Σαλαμίνας και Ρόδος τα έδωσαν όλα για τη νίκη, τελικά πήραν από ένα βαθμό χωρίς να καταφέρουν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Καλύτεροι στα σημεία οι γηπεδούχοι, αφού ο Ντεστιόρ θα μπορούσε στο 66ο και το 69ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά αλλά στην πρώτη φάση ο Κακλαμάνος έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει την τελική γραμμή και στη δεύτερη βρήκε το δοκάρι του Ριγανά. Από πλευράς φιλοξενούμενων, ο Κακλαμάνος απείλησε με ένα δυνατό σουτ στο 79’ την εστία του Πονηρού, αλλά ο Τερλελής έδιωξε την τελευταία στιγμή τη μπάλα και «έσωσε» την ομάδα του.Την Κυριακη Ο Αιας Μας Παιζει εκτος Με Τον Ηρακλη Ψαχνων...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Αίαντας Σαλαμίνας (Ηλίας Φυντάνης): Πονηρός, Σιέρρας, Ανδριανόπουλος (82’ Θέος), Τερλελής, Μακρόπουλος, Μουσταφίδης, Κοκλιώτης, Δελαπόρτας (88’ Χρίστο), Καραχάλιος (73’ Λίτσης), Ραπτόπουλος, Ντέστιορ.

Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Ριγανάς, Κεφαλούκος, Καραγιαννίδης, Καντιμοίρης Σ., Λιόλιος, Γήττας (81’ Καντιμοίρης Γ.), Μπιμπίρης, Τοπάλης, Μαραγκουδάκης, Μανίκας (56’ Κακλαμάνος), Σκαρλάτος (65’ Δανάς).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογεράκος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας), Σκούρτης (Κορίνθου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανδριανόπουλος, Κοκλιώτης, Ντέστιορ - Κεφαλούκος, Λιόλιος, Τοπάλης, Μαραγκουδάκης, Σκαρλάτος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -