Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Mέρα κρίσης για τον Αίαντα Σαλαμίνας



Ιδιαίτερα κρίσιμη μέρα θα είναι για τον Αίαντα η προσεχής Τρίτη, οπότε και έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ. Τρεις λύσεις συμβολαίων, φιλικό την Τετάρτη με αντίπαλο τον ΠΑΣ Κόρινθος. (16/5/2009).



Τι αναφέρει αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Αίας Σαλαμίνας: "Την ερχόμενη Τετάρτη 20/5/09 και ώρα 17.30 η ομάδα μας θα αγωνισθεί στην Κόρινθο με αντίπαλο την ΠΑΕ ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Από τον αγώνα θα απουσιάσουν οι PACH, STANISZWESKI, DEPART και οι στρατευμένοι ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ στους οποίους εξοφλήθηκαν οι μισθοί και οι δόσεις συμβολαίων. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του και αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα Θεσσαλονίκη. Επίσης έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του και ο ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗΣ ενώ εντός των προσεχών ημερών θα λυθεί και το συμβόλαιο με τον ΚΑΠΠΟ.

Την ερχόμενη Τρίτη 19/5/09 και ώρα 19.30 στα Γραφεία της ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί Συνέλευση Μετόχων προκειμένου να συζητηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα αλλά και να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Καλούνται όλοι οι μέτοχοι να προσέλθουν στη συνέλευση. Προσκεκλημένοι θα είναι ο δήμαρχος και όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Σαλαμίνας".