Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Μένει ζωντανός ο Αίας για την σωτηρία μετα το ευκολο 2-0 με τον Αδυναμο Κεραυνο




Εξαιρετικο ποδοσφαιρο επαιξε η ομαδα μας στον αγωνα με τον Κεραυνο.Η ομαδα εδειξε για αλλη μια φορα πως δεν τα παραταει για την παραμονη και πιστευει σε αυτην.Η ομαδα μας σχεδον σε ολο το ημιχρονο επαιζε κατω απο τα γκολποστ του Μάππα και για να επιβραβευθει ο κοπος των παιχτων μας ηρθε στο 32 οταν ο Νταλάκας βρήκε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή με το χέρι και δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Αίαντα μας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραχάλιος ο οποίος έκανε το 1-0.Ο Αιας δεν σταματησε εκει αλλα μετα την ληξη του 1ου ημιχρονου,στην αρχη του 2ρου ημιχρονου ξανα βαλαμε γκολλ οταν στο 49 ο Δελαπόρτας πέρασε ωραία στον Ραπτόπουλο και ο τελευταίος με πλασέ "κλείδωσε" τη νίκη για τον Αίαντα.Αφτη η νικη εφερε την ομαδα μας από την επικίνδυνη ζώνη στους τέσσερις βαθμούς που αφτο μας κανει να ελπιζουμε.

Διαιτητής: Κυρίου (Αρκαδίας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Δράμπαλης, Τερλελής, Ντεπάρ, Τσιριγώτης, Παπαπαναγιώτου, Παχ (86' Καλλιπολίτης), Μιτρόφ (75' Μπιτσάνης), Κοκλιώτης, Ραπτόπουλος, Καραχάλιος, Δελαπόρτας (89' Κουσίδης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Μάππας, Μπάτσος (82' Βελετάκος), Βογιατζής, Μαρκάκης, Καλογέρης, Αναγνώστου, Νταλάκας (46' Γεωργίου), Ντε Μπαρτόλο, Τζιβίλογλου, Κοντογιάννης (65' Λεμονής), Λαμπέρσκι.