Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Συμφωνία με Τσικτσιρή και Λουτριώτη...και ο Καππος στον ΑΙΑΝΤΑ


Στον Αίαντα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Τσικτσιρής. Ο 24χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Αιολικό και τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Αία για να υπογράψει συμβόλαιο και να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια για σωτηρία.
Για το παιχνίδι με το Κορωπί ο Ηλίας Φυντάνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μανωλακάκη και Παπαναγιώτου, όπως και στον Ντάγκα.Τον Τίμο Λουτριώτη απέκτησε την Τρίτη ο Αίας Σαλαμίνας έπειτα από κινήσεις που έκανε η διοίκηση του συλλόγου. Ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Φυντάνης έψαχνε έναν έμπειρο τερματοφύλακα για να συμπληρώσει την τριάδα των γκολκίπερ και διάλεξε τον πρώην πορτιέρο του Κεραυνού Κερατέας, από όπου έμεινε πρόσφατα ελεύθερος.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο (πρώην τερματοφύλακας του Κεραυνού Κερατέας) Λουτριώτης βρισκόταν στο μεταγραφικό "στόχαστρο" και του Χαϊδαρίου, ωστόσο η διοίκηση του Αίαντα έκλεισε τον παίκτη με γοργές κινήσεις, ενώ είχε και το καταληκτικό ραντεβού μαζί του την Τρίτη, οπότε έπεσαν και οι απαραίτητες υπογραφές.
Παράλληλα, στο ρόστερ της ομάδας της Σαλαμίνας ανήκει εφεξής και ο νεαρός αμυντικός Νίκος Παπαδόπουλος. Ο 22χρονος μπακ (παίζει στην αριστερή πτέρυγα) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Λάκωνα Χαλκιδικής.Σε συμφωνία με τον Στάθη Κάππο, ήρθε η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας και ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ο έμπειρος δεξιοπόδαρος αμυντικός θα φοράει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν την φανέλα του Αίαντα Σαλαμίνας.
Να σημειωθεί πως ο Στάθης Κάππος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕΚ, Θύελλα Πατρών, Ακράτητο, Φωστήρα, Μεσσηνιακό και μέχρι πρότινος βρισκόταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.