Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Διπλο Παραμονης για τον Αιαντα 0-1


Το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα πήρε ο Αίας Σαλαμίνας απέναντι στην Κόρινθο. Οι “κυανόλευκοι” νίκησαν 1-0 με σκόρερ για δεύτερο διαδοχικό ματς τον Θεολόγο Ραπτόπουλο, παρέμειναν για πέμπτο παιχνίδι αήττητοι και μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της σωτηρίας. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν το αρνητικό σερί των επτά αγώνων δίχως νίκη.

Κόρινθος (Σπύρος Δημόπουλος): Καρνέζης, Πιλιαφάς (80’ Ρεκλείτης), Φίλης, Σπυρόπουλος, Γκοσποντίνοφ, Καλαφάτης, Ζουλιώτης (39’ Αγγελόπουλος), Φονσέκα, Μασάδο (39’ Σιώκος), Κολλιάκος, Καφαντάρης.

Αίας Σαλαμίνας (Ηλίας Φυντάνης): Δράμπαλης, Τερλελής, Ντεπάρ, Τσικτσιρής, Παπαπαναγιώτου, Παχ, Μιτρόφ (89’ Καλλιπολίτης), Κοκλιώτης, Καραχάλιος, Ραπτόπουλος, Δελαπόρτας (92’ Κουσίδης).

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Μένει ζωντανός ο Αίας για την σωτηρία μετα το ευκολο 2-0 με τον Αδυναμο Κεραυνο




Εξαιρετικο ποδοσφαιρο επαιξε η ομαδα μας στον αγωνα με τον Κεραυνο.Η ομαδα εδειξε για αλλη μια φορα πως δεν τα παραταει για την παραμονη και πιστευει σε αυτην.Η ομαδα μας σχεδον σε ολο το ημιχρονο επαιζε κατω απο τα γκολποστ του Μάππα και για να επιβραβευθει ο κοπος των παιχτων μας ηρθε στο 32 οταν ο Νταλάκας βρήκε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή με το χέρι και δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Αίαντα μας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραχάλιος ο οποίος έκανε το 1-0.Ο Αιας δεν σταματησε εκει αλλα μετα την ληξη του 1ου ημιχρονου,στην αρχη του 2ρου ημιχρονου ξανα βαλαμε γκολλ οταν στο 49 ο Δελαπόρτας πέρασε ωραία στον Ραπτόπουλο και ο τελευταίος με πλασέ "κλείδωσε" τη νίκη για τον Αίαντα.Αφτη η νικη εφερε την ομαδα μας από την επικίνδυνη ζώνη στους τέσσερις βαθμούς που αφτο μας κανει να ελπιζουμε.

Διαιτητής: Κυρίου (Αρκαδίας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Δράμπαλης, Τερλελής, Ντεπάρ, Τσιριγώτης, Παπαπαναγιώτου, Παχ (86' Καλλιπολίτης), Μιτρόφ (75' Μπιτσάνης), Κοκλιώτης, Ραπτόπουλος, Καραχάλιος, Δελαπόρτας (89' Κουσίδης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Μάππας, Μπάτσος (82' Βελετάκος), Βογιατζής, Μαρκάκης, Καλογέρης, Αναγνώστου, Νταλάκας (46' Γεωργίου), Ντε Μπαρτόλο, Τζιβίλογλου, Κοντογιάννης (65' Λεμονής), Λαμπέρσκι.

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Ανακοίνωση-πρόσκληση εδωσε η ΠΑΕ


Ανακοίνωση-πρόσκληση εξέδωσε η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας, εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Κεραυνό Κερατέας εντός έδρας:

"Την Κυριακή υποδεχόμαστε σε αγώνα "τελικό" τον Κεραυνό Κερατέας και βλέπουμε μόνο νίκη. Επίσης θα υποδεχθούμε τον Κεραυνό Κερατέας και θα του δείξουμε τι σημαίνει φιλοξενία επαγγελματικής ομάδας σε αντίθεση της απαράδεκτης φιλοξενίας τους στον Α' γύρο".

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Νικη Θαυμα 2-0 Και Ναι Αυτος Ειναι Ο Πραγματικος Αιας Απεναντι Στην Ηλιουπολη



Αλλον εναν αγωνα που δεν μπορω να πω κατι για την ομαδα αλλα μαθαμε πως η ομαδα μας στον αγωνα με την Ηλιουπολη θυμησε <<Αλλα Παλλια>>η ομαδα εδωσε το καλητερο της παιχνιδι εχοντας απο το πρωτο ημιχρονο τον διατητη ''αντιπαλο''Με 10 παιχτες απο το 24 και η ομαδα δεν σταματιοτανε.Σποδαιο παιχνιδι εκανε ο Αλημπας(φωτο)...Επομενο παιχνιδι με το Χαιδαρι οι G5 θα βρεθουνε εκει...
Τα γκολ του αγώνα

58' (1-0) Ο Κοκλιώτης κέρδισε το πέναλτι από τον Σεφερίδη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Αλημπάς ο οποίος άνοιξε το σκορ

67' (2-0) Συνδιάστηκαν ωραιά Παχ και Ραπτόπουλος, ο τελευταίος έδωσε στον Δελαπόρτα ο οποίος από θέση τετ α τετ έκανε το πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0

24' κόκκινη Ντεπάρ
57' κόκκινη Σεφερίδης


Οι συνθέσεις των ομάδων:


Αίας Σαλαμίνας (Ηλίας Φυντάνης): Δράμπαλης, Παπαπαναγιώτου, Τερλελής, Ντεπάρ, Τσιμτσιρής, Κοκλιώτης, Αλημπάς, Παχ, Δελαπόρτας, Καραχάλιος, Ραφτόπουλος.

Ηλιούπουλη (Πέτρος Δημητρίου): Αδαμόπουλος, Σεφερίδης, Αργυρός, Νικολόπουλος, Τσώμης, Ρουσάκης, Γκόμεζ, Ταβλαδωράκης, Ντε Φρατζέσκο, Τσιαντούλης, Πιτσιόλο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαλατσούκας (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Χουλιάρας, Διαμαντής (Ηπείρου)

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Bοηθός Φυντάνη ο Ντάγκας




Τέλος σε μία καλή καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Βαγγέλης Ντάγκας του Αίαντα Σαλαμίνας, καθώς ο έμπειρος αμυντικός ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση έπειτα από αρκετά χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου με συμμετοχές σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας.
Παρόλα αυτά ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Αίαντα Σαλαμίνας από άλλο πόστο. Ο παίκτης ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση του συλλόγου και συζήτησαν το ενδεχόμενο να γίνει ο Βαγγέλης Ντάγκας βοηθός του προπονητή της ομάδας Ηλία Φυντάνη και εντός των ημερών θα απαντήσει στην πρόταση που του έγινε.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Φτωχο 0-0 η ομαδα μας στο Κορωπί


Επειδη δεν ειχα παει στο γηπεδο δεν μπορω να κρινω τον αγωνα.......Η φασεις που εγιναν ειναι αυτες...
30' Πλασέ του Καραχάλιου από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Δράμπαλης αντέδρασε σωστά και διατήρησε ανέπαφη την εστία του

72' Σουτ του Ραπτόπουλου από καλή θέση άουτ

Διαιτητής: Λιανδράκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Μαυρογιαννάκης, Μωησιάδης, Νταντάμης, Μπουρελάκος, Ζούμας, Παπαχρήστου, Δελαπόρτας, Τερλελής, Κοκλιώτης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΟΡΩΠΙ: Ζάγιατς, Μωησιάδης, Ντούνης, Σωτηρίου, Καραχάλιος, Μαυρογιαννάκης, Νταντάμης (54' Αριτζής), Μπουρελάκος, Πρίπου, Τσίτσης (63' Σοφιάνης), Ζούμας (42' Παπαχρήστου).

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Δράμπαλης, Αντωνίου, Τερλελής, Τσικτσίρης, Καραχάλιος, Δελαπόρτας (89' Μπιτσάνης), Αλημπάς, Τσιριγώτης, Κοκλιώτης, Ραπτόπουλος (90' Στανιζέφσκι), Μήτρου (53' Ατσάλης)