Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Δηλώσεις Ηλία Φυντάνη για το ματς Κυπέλλου με την Ηλιούπολη


Είμαι στεναχωρημένος από το τελικό αποτέλεσμα αφού παίξαμε καλύτερα από την ομάδα της Ηλιούπολης. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά επειδή η μπάλα τιμωρεί δεχτήκαμε το γκολ στη μία και μόνο φάση που έκαναν οι φιλοξενούμενοι. Δείξαμε ωστόσο πως βαδίζουμε στο σωστό δρόμο, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσω να περάσω τη νοοτροπία νικητή μέσα και έξω από την ομάδα. Μας στοίχισαν οι ελλείψεις που είχαμε αφού δεν αγωνίστηκαν οι Ντάγκας, Μήτρου, Στανιζέφσκι και Ρινκόν. Πιστεύω πως όλοι θα είναι έτοιμοι για το πρώτο ματς Πρωταθλήματος με αντίπαλο την Παναχαϊκή. Πρέπει να σημειώσω τέλος πως δεν έμεινα ευχαριστημένος από ορισμένους παίκτες. Περίμενα περισσότερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
• Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την Δόξα Βύρωνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας.
• Η ΠΑΕ ΑΙΑΣ ανακοινώσε τη μεταγραφή του Κώστα Δράμπαλη. Είναι τερματοφύλακας και έχει αγωνιστεί για 4 χρόνια στην Καλλιθέα με παρουσία μάλιστα στην Α΄ ΕΘΝΙΚΗ.