Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

2-0 O ΑΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!!!


Σπουδαίο ποδόσφαιρο για την ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας. Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη, κέρδισε στο πιο δυνατό τεστ την ομάδα της Καλλιθέας με 2-0 και το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις εφόσον οι «κυανόλευκοι» ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Ο Αίας Σαλαμίνας, έχοντας σε καλή ημέρα όλους τους ποδοσφαιριστές, άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 6΄ όταν ο Παχ, με φοβερό σουτ από τριάντα μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αθανασόπουλου. Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη πίεζε για το δεύτερο γκολ και έχασε κλασικές ευκαιρίες με τον Παχ (22΄), Ουρτάδο (23΄), Φερναντέζ (42΄). Από τους φιλοξενούμενος η καλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 23΄ όταν ο Μαρκόφκσι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ σε τετ α τετ.
Στην επανάληψη, το ίδιο σκηνικό. Ο Αίας άρχισε δυναμικά και ευτύχισε να διπλασιάσει τα τέρματα με σουτ στη κίνηση από τον Κουσίδη (50΄). Μάλιστα, στο 59΄ ο Φερνάντεζ θα μπορούσε να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας αλλά αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, έστειλε τη μπάλα να περάσει μόλις άουτ! Η καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα της Καλλιθέας σημειώθηκε στο 58΄ όταν σε φάουλ του Σαρμιέντο, ο Βουτσινάς εκπληκτικά έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ.
Η ενδεκάδα του Αίαντα: Βουτσινάς, Παπαναγιώτου, Κοκολάκης, Τερλελής, Κουμπούρας, Κοκλιώτης, Παχ, Ουρτάδο, Κουσίδης, Καλλιπολίτης, Φερνάντες.
Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι:, Αμανατίδης, Βαβαρούτσος, Λεϊμονίτης, Κερμαλής, Κουμπούρας, Γαβρηιλίδης, Τσαμούταλης, Μπιτζάνης, Καραπλάκας, Μανωλακάκης, Δελαπόρτας, Λούκας και Αντωνίου.
Η ενδεκάδα της Καλλιθέας: Αθανασόπουλος, Τόσκας, Δημήτρης, Κισκαμπάνης, Σύρος, Μαρκομιχάλης, Νατσούρας, Σαρμιέντο, Γεωργίου, Καραδήμος και Μαρκόφσκι. Αγωνίστηκαν επίσης οι εξής: «Κωνσταντόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουντρουμπής, Κωστάλλας, Γιάμπρονσιτς, Καζάντζης, Πλατέλας, Μουσταφίδης.
Μετά το τέλος του αγώνας, ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης δήλωσε τα εξής: Η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έμεινα ευχαριστημένος. Η ομάδα έδειξε πως βαδίζει σε πολύ καλό σημείο και πιστεύω πως σε μεγάλο βαθμό είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ήταν το πιο σοβαρό τεστ για εμάς και αποδείξαμε πως φέτος διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Πιστεύω πως με την προσθήκη ακόμα 2-3 παικτών θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Θέλω για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και υποστήριξε την ομάδα και σε αυτό το τριτο αγώνα προετοιμασίας»