Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Η κληρωση για τον ΑΙΑΝΤΑ


τη... μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος Hellas OnLine 2008-2009 «ρίχνονται» το διήμερο 30-31 Αυγούστου οι ομάδες της Γ' Εθνικής. Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Ελληνικό πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η κλήρωση των τεσσάρων φάσεων του θεσμού. Στην πρώτη μετέχουν αποκλειστικά σωματεία από την τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Θυμίζουμε ότι οι αναμετρήσεις είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση που ένας αγώνας λήξει ισόπαλος θα οδηγηθεί στην παράταση και ακολούθως στη διαδικασία των πέναλτι προκειμένου να αναδειχθεί νικητής.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:

Α' ΦΑΣΗ (30 & 31/08/2008)

1. Ολυμπιακός Χερσονήσου - Ζάκυνθος

2. Πυρσός Γρεβενών - Άγιος Δημήτριος

3. ΠΑΣ Κόρινθος - Εθνικός Κατερίνης

4. Αναγέννηση Άρτας - Ρόδος

5. Δόξα Δράμας - Ένωση Αλεξανδρούπολης

6. Κορωπί - Εορδαϊκός

7. Αστέρας Ρεθύμνου - ΠΑΟ Νέων Επιβατών

8. Νίκη Βόλου - ΠΑΣ Πρέβεζα

9. Αιολικός - Λαμία

10. Χαϊδάρι - Θερμαϊκός Θέρμης

11. Οδυσσέας Αναγέννησης - Κεραυνός Κερατέας

12. Αίας Σαλαμίνας - Ηλιούπολη

13. Αγία Παρασκευή - Φωκικός

14. Μακεδονικός - Αναγέννηση Γιαννιτσών

15. Παναιτωλικός - Ατσαλένιος

16. Αιγάλεω - Παναχαϊκή

17. Φωστήρας - Παναργειακός

18. Βύζας Μεγάρων - Εθνικός Φιλιππιάδας

Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

2-0 O ΑΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!!!


Σπουδαίο ποδόσφαιρο για την ομάδα του Αίαντα Σαλαμίνας. Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη, κέρδισε στο πιο δυνατό τεστ την ομάδα της Καλλιθέας με 2-0 και το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις εφόσον οι «κυανόλευκοι» ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.
Ο Αίας Σαλαμίνας, έχοντας σε καλή ημέρα όλους τους ποδοσφαιριστές, άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ, μόλις στο 6΄ όταν ο Παχ, με φοβερό σουτ από τριάντα μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αθανασόπουλου. Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη πίεζε για το δεύτερο γκολ και έχασε κλασικές ευκαιρίες με τον Παχ (22΄), Ουρτάδο (23΄), Φερναντέζ (42΄). Από τους φιλοξενούμενος η καλύτερη ευκαιρία σημειώθηκε στο 23΄ όταν ο Μαρκόφκσι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ σε τετ α τετ.
Στην επανάληψη, το ίδιο σκηνικό. Ο Αίας άρχισε δυναμικά και ευτύχισε να διπλασιάσει τα τέρματα με σουτ στη κίνηση από τον Κουσίδη (50΄). Μάλιστα, στο 59΄ ο Φερνάντεζ θα μπορούσε να τριπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας αλλά αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, έστειλε τη μπάλα να περάσει μόλις άουτ! Η καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα της Καλλιθέας σημειώθηκε στο 58΄ όταν σε φάουλ του Σαρμιέντο, ο Βουτσινάς εκπληκτικά έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ.
Η ενδεκάδα του Αίαντα: Βουτσινάς, Παπαναγιώτου, Κοκολάκης, Τερλελής, Κουμπούρας, Κοκλιώτης, Παχ, Ουρτάδο, Κουσίδης, Καλλιπολίτης, Φερνάντες.
Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι:, Αμανατίδης, Βαβαρούτσος, Λεϊμονίτης, Κερμαλής, Κουμπούρας, Γαβρηιλίδης, Τσαμούταλης, Μπιτζάνης, Καραπλάκας, Μανωλακάκης, Δελαπόρτας, Λούκας και Αντωνίου.
Η ενδεκάδα της Καλλιθέας: Αθανασόπουλος, Τόσκας, Δημήτρης, Κισκαμπάνης, Σύρος, Μαρκομιχάλης, Νατσούρας, Σαρμιέντο, Γεωργίου, Καραδήμος και Μαρκόφσκι. Αγωνίστηκαν επίσης οι εξής: «Κωνσταντόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουντρουμπής, Κωστάλλας, Γιάμπρονσιτς, Καζάντζης, Πλατέλας, Μουσταφίδης.
Μετά το τέλος του αγώνας, ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης δήλωσε τα εξής: Η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έμεινα ευχαριστημένος. Η ομάδα έδειξε πως βαδίζει σε πολύ καλό σημείο και πιστεύω πως σε μεγάλο βαθμό είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ήταν το πιο σοβαρό τεστ για εμάς και αποδείξαμε πως φέτος διαθέτουμε πολύ καλή ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Πιστεύω πως με την προσθήκη ακόμα 2-3 παικτών θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Θέλω για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και υποστήριξε την ομάδα και σε αυτό το τριτο αγώνα προετοιμασίας»

Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

Ικανοποίηση Φυντάνη.......


«Χαμόγελα» σκόρπισε στον Αίαντα η εμφάνιση της ομάδας στο φιλικό με το Κρανίδι. Ο Ηλίας Φυντάνης σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές μου. Μπόρεσα να τους χρησιμοποιήσω όλους και έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα. Διαπίστωσα ορισμένα ΄΄κενά΄΄ τα οποία θα τα διορθώσουμε στις προπονήσεις Έχουμε αρκετά καλό υλικό αλλά πιστεύω πως χρειαζόμαστε ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές σε κάθε γραμμή και έναν τερματοφύλακα. Ευελπιστώ πως έως τα τέλη Αυγούστου να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ. Στόχος μου η ομάδα να είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Σαφώς και υπολογίζουμε το Κύπελλο Ελλάδας και ευελπιστώ να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που έδωσαν δυναμικό παρών στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας».

Στα υπόλοιπα θέματα των «κυανολεύκων», ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της απόκτησης του Ντιέγκο Φερνάντεζ ενώ σήμερα θα πέσουν οι υπογραφές και με έναν Σλοβένο φορ που φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει. Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι την Πέμπτη με την Προοδευτική στη Σαλαμίνα ενώ την Κυριακή θα υποδεχθούν την ομάδα της Καλλιθέας. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι Μήτρου και Καλλιπολίτης, οι οποίοι είναι πιθανό να είναι στη διάθεση του Ηλία Φυντάνη για το ματς της Κυριακής.

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

3-0 O ΑΙΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ..και υπογραφεσ με ντιεγκο


Το γκολ του υπό δοκιμή Ντιέγκο Φερνάντεζ (50') στο πρώτο εντός έδρας φιλικό του Αίαντα Σαλαμίνας με την Α.Ε. Κρανιδίου ήταν αρκετό για να του χαρίσει συμβόλαιο στους «κυανόλευκους».
Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη επικράτησε 3-0, με τον Ουρουγουανό φορ, που δοκιμαζόταν τις τελευταίες ημέρες, να ικανοποιεί και να υπογράφει τη Δευτέρα για ένα χρόνο. Τα άλλα δύο τέρματα του Αίαντα σημείωσαν οι Παχ (8') και Ελμάζης (70').
Παράλληλα, στην Ελλάδα έφτασε από την Κυριακή και ένας 30χρονος Σλοβένος επιθετικός, ο οποίος έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο και θα περάσει την Τρίτη από εργομετρικά. Να σημειωθεί ότι πριν από την αναμέτρηση έγινε ο αγιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν.
Το επόμενο τεστ για τον Αίαντα Σαλαμίνας είναι την Τετάρτη με την Προοδευτική.
Η σύνθεση του Αίαντα:
Βουτσινάς, Παπαπαναγιώτου, Κοκολάκης, Τερλελής, Κουμπούρας, Παχ, Κοκλιώτης, Ντιέγκο Φερνάντεζ, Δελαπόρτας, Κουσίδης, Κρετκόφσκι.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Βουτσινάς, Κερμαλής, Αντωνίου, Μανωλακάκης, Λεμονίτης, Λούκας, Αμανατίδης, Μπιτσάνης, Φερνάντεζ (60' Ελμάζης), Καμούταλης, Γαβριηλίδης.

Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Ο Ναλιτζης στον ΑΙΑΝΤΑ???



Η ΠΑΕ Αίας πάει να κάνει την μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή στην Γ' εθνική κάνοντας τον ''ΝΑΛΙ'' νησιώτη!!!
Η πρώτη κρούση έγινε όμως υπήρξε οικονομική διαφορά...
Απ την ώρα που υπάρχει πρόβλημα μόνο στο οικονομικό και όχι στην κατηγορία όλα είναι ανοιχτά!
(Ο Νάλι έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο- ΠΑΟΚ- Ουντινέζε- Περούτζια- Σπόρτινγκ Λισαβώνας- ΑΕΚ- Κέρκυρα- Εθν.Αστέρα- Πάφο Κύπρου- Εθνικό Πειραιά)Ωστόσο, σε πρώτο επίπεδο διαπιστώθηκε μεγάλη απόσταση στο οικονομικό και πολύ δύσκολα θα υπάρξει επαναπροσέγγιση. Τη Δευτέρα αναμένεται στη Σαλαμίνα ένας 30χρονος Σλοβένος επιθετικός, με τον οποίο έχει ήδη υπογραφεί προσύμφωνο συνεργασίας. Την ίδια ώρα, καλές εντυπώσεις αφήνει ο Ουρουγουανός που τελεί υπό δοκιμή και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με αντίπαλο το Κρανίδι.

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Συνέντευξη του ποδοσφαιριστή του Αίαντα Γρηγόρη Κοκολάκη



Ο Παναθηναϊκός ήταν ο πρώτος σταθμός της καριέρας του Γρηγόρη Κοκολάκη, στα ερασιτεχνικά τμήματα και μετέπειτα όταν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Γεννήθηκε στο Λονδίνο πριν από 22 χρόνια και σπουδάζει δημόσια διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Πολλοί θεωρούν ότι ήταν ο πιο σταθερός σε απόδοση ποδοσφαιριστής του Αίαντα Σαλαμίνας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ίσως και ο κορυφαίος. Γι αυτό το λόγο, το καλοκαίρι ήχησαν "σειρήνες" για την απόκτηση του από ομάδες ανώτερων κατηγοριών, όπως ο Ατρόμητος και ο Ιωνικός. Μπορεί τελικά το μεγάλο άλμα στην καριέρα του να μην έγινε αυτή τη σεζόν αλλά ο ίδιος δεν απογοητεύεται, όπως δηλώνει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο sport3.gr. ''Το ποδόσφαιρο το λατρεύω και μέχρι στιγμής έχω κάνει το χόμπι μου επάγγελμα. Προσπαθώ να συνδυάσω τις σπουδές μου με την αγωνιστική μου δράση και θα έλεγα ότι η κούραση είναι ευχάριστη''

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

''Αγωνίζομαι σε ένα ιστορικό σωματείο, τον Αίαντα Σαλαμίνας. Όμως όπως κάθε ποδοσφαιριστής έχει φιλοδοξίες να αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Θέλω να κάνω σωστά βήματα. Το καλύτερο για μένα είναι να αγωνιστώ αρχικά σε μια ομάδα δεύτερης εθνικής, προκειμένου να διαπιστώσω τις δυνατότητες μου. Από κει και μετά μπορεί οι συγκυρίες, η τύχη και βέβαια η πολλή δουλειά να μου δώσουν το εισιτήριο για την σούπερ λιγκ, που είναι και το μεγάλο όνειρο μου''

Είσαι ικανοποιημένος από την πορεία του Αίαντα στο πρωτάθλημα 2007-2008;

''Θεωρώ πως είχαμε πολύ καλή ομάδα, έκανε αίσθηση. Θα μπορούσαμε να είμαστε και πιο ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε μέσα στην πρώτη τετράδα, αν δεν είχαν δημιουργηθεί προβλήματα στην ομάδα στη μέση της περιόδου. Το σημαντικό ήταν ότι στα δύσκολα δείξαμε χαρακτήρα και μαζί με τη βοήθεια της διοίκησης άλλα κυρίως χάρη στο πάθος των ποδοσφαιριστών αποδείξαμε ότι ο Αίας είναι ικανός για μεγάλα πράγματα''

Πως χαρακτηρίζεις το επίπεδο της Γ' Εθνικής;

''Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Πολύ δύναμη, αρκετά ταξίδια, πολλοί τραυματισμοί. Σίγουρα έχει ανέβει το επίπεδο και αρκετές ομάδες όπως και πολλοί παίκτες έδειξαν την αξία τους. Το θέμα είναι όλοι μας να την στηρίξουμε, ώστε να είναι επί της ουσίας ο προθάλαμος των μεγάλων κατηγοριών''

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ Ο ΑΙΑΣ


Την Κυριακή 10/8
η ομάδα μας δίνει τον πρώτο φιλικό αγώνα στο Δημ.σταδιο Σαλαμίνας.
Αντίπαλος μας
το ΚΡΑΝΙΔΙ ,ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.00...
Ελάτε όλοι να ενισχύσουμε την φετινή προσπάθεια του Αία !!!

Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Ο Σκυριωτησ στον ΑΙΑΝΤΑ

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε ο Αίας Σαλαμίνας. Οι «κυανόλευκοι» έκαναν δικό τους με τη μορφή δανεισμού τον 21χρονο τερματοφύλακα, Στέλιο Σκυριώτη, ο οποίος παραχωρήθηκε από το Χαϊδάρι. Την περσινή σεζόν, ο νεαρός άσος φορούσε τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής. Αναφορικά με το υπάρχον δυναμικό, εξακολουθεί να εκκρεμεί η αποδέσμευση των Θωμά Μπιμπίρη και Γιώργου Κουτλουμπαση. Ο πρώτος, μάλιστα, συνεχίζει να απέχει από τις προπονήσεις. Την Τρίτη αναμένεται στη Σαλαμίνα για να δοκιμαστεί ένας Ουρουγουανός επιθετικός